Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstider



Livstids fängelse
Han dömdes till livstids fängelse
Och därefter, utvisning

När livstiden var, slut

Dötid alltså eller?
Vad ska man då visa ut
Ett skelett?

En kista?
En hög likdelar?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-22 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO