Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små barnaliv


små barnaliv

tillgivet
öppna

stabilt
sköra

inneboende
inuti

levande
vila

frigör mig nu













Fri vers av Christina Landgren
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-22 13:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänkvärda ord som fångar in våra minstas existens.
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Christina Landgren
Christina Landgren