Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berörd



en gnista från
kärlekens eld

upptänd
själ i brand

genomglödgad
utslungande lågor




Fri vers av Christina Landgren
Läst 490 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-06-01 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christina Landgren
Christina Landgren