Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta emot



du

omsluten

hållen

med varje andetag

till bredden

fylld

med ren

ovillkorlig

ljuvlig

överflödande

gränslös

kärlek

gå den

tillmötes

ta emot




Fri vers av Christina Landgren
Läst 481 gånger
Publicerad 2006-03-10 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christina Landgren
Christina Landgren