Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sång i silverton


Kom du lilla - Vila ut


Kom du lilla
Kom du lilla

Kom
Kom
Kom

Kom till mig
Kom till mig

Kom
Kom
Kom

Ja, jag vill
Ja, jag vill

Kom
Kom
Kom

Jag är din
Jag är din

Kom
Kom
Kom

Bara din
Bara din

Kom
Kom
Kom

Du är min
Du är min

Kom
Kom
Kom

Vila ut
Vila ut

Kom
Kom
Kom

Var hos mig
Var hos mig

Kom
Kom
Kom

Ja, jag vill
Ja, jag vill

Kom
Kom
Kom

Är hos dig
Är hos dig

Kom
Kom
Kom

Jag är din
Jag är din

Kom
Kom
Kom

Bara din
Bara din

Kom
Kom
Kom





Fri vers av Christina Landgren
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-03 22:35



Bookmark and Share


  rebecca d
va härligt...
2012-01-04

    ej medlem längre
Tycker mycket om dina silvertoner!
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Christina Landgren
Christina Landgren