Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en kär vän........


Kärlet



O Du

Min Älskade

Djupt

I dina ögon

Kärleken

Jag såg

Ljuvlig

Stark

Med tårar

Vattnad

Skänkande

Vila

Ro

Nu jag

Trygg

Livet

Tillmötes

Går




Fri vers av Christina Landgren
Läst 544 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-21 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christina Landgren
Christina Landgren