Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sötma


Du som
Är
En outsinlig källa


När jag öppnar min
Mun
För att dricka


Flödar jag
Över
Av dina läppars sötma


Jag älskar dig






Fri vers av Christina Landgren
Läst 822 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-15 09:06



Bookmark and Share


  Juno Parker
Härligt öppen, varm och ... söt. :)
2012-03-17

  Juno Parker
Härligt att läsa!
2012-03-17

  Rachel Roth
denna liksom flera av dina
dikter rymmer just en
innerlig sötma som
berör och når fram

du lyckas ge uttryck
för ditt väsens essens
och längtan
2006-02-25

  Jessica Ewa
bräddfull av känsla! Du lyckas verkligen locka fram det mesta ur orden!
// Jessca Ewa
2006-02-15

  rebecca d
så otroligt vacker...du har en sån rik stillhet i denna dikt (o även de andra), fullhet som är rik stilla mättande, fyllande, strömmande...
2006-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Christina Landgren
Christina Landgren