Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja ni, det jämnar ut sej, killar och män har alltid kallats ytliga men men... snacka med nacka... 40 årig "tjej" söker kille mellan 20 och 30 ;=) eller rätt och slätt "söker ung kille"....


Pubis eller publis



Man får visst inte publicera bilder på andra
Men när man roar sej med att läsa
Ja faktiskt, för det är rätt roande
Och oroande i o f s med att se på
S k mötesplatser…, dejtingsidor
”ungdomlig tjej 53” men ser ut som pergament
Dejtingsidor så tänker man ibland
Det kunde vara kul, mest texterna om dom

Man skulle vilja ”publicera”, exemplifera ”dumheten”
Eller mer ”puberticera” livet, medvetandet, för många av de
Som skriver, verkar inte ens gått igenom
Puberteten som normalt folk själva
De kan varken presentera sej själv
Eller vad de ”vill” eller nåt
Och kanske ännu värre när de försöker….
De är helt enkelt kvar, i barnstadiet
Mannen ska va rik, förstående, snygg, trogen
Men de verkar inte ha det lika krävande själva

Och det som kvinnor anklagar män för
Är i hög grad nåt som finns hos massor av
De kvinnor som i alla fall visar sej
Ok nu ser jag ju bara kvinnors pressar oftast
Är liksom inte intresserad av mäns eller ens ser dom
Men det som roar är det man hör av, ser av kvinnor
Om män, i allra högsta grad (också) är en kvinnlig åkomma
OCH det kanske är EN av förklaringarna för att de
Finns ”publicerade” som ”opuberticerade”
”Barn i vuxet fodral”….





Gemensamt för dessa ”mötesplatser” är
Stålar, de kostar fläsk….
Helt enkelt….
Det inte bara finns, där….
OM man vill kunna skriva så kostar det och.....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-22 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO