Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den girige - Epitafium

 

i girigbukens gaser bildades fantomer
de invaderar gubbens hem

tragiken är - hans gripklor gick i baklås
nu fruktar han var stund på dagen
och om natten
tjuvarna som kommer för att ta
hans jordiska materiella egendom
han ser dem komma genom väggen
fäktar hjälplöst
.......

fäktade....

så gick han bort i pina
jag känner mången gammal uteliggare
som somnat lugnare än han

 

 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 293 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-23 13:56



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Girigheten kan studtals få ett högt pris
2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger