Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flugornas Herresäte




Flugornas ”Herresäte”

Måste vara Lundsberg


Där flugorna får härja fritt

Uppenbarligen är det kanske ett


Stort as, hela allt…hela skolan ett kadaver

Om man nu kan kalla det så… o inte nåt värre




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-23 11:47



Bookmark and Share


    Shush
Så fort jag läser/hör Lundsberg, tänker jag på filmen "Ondskan".
2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO