Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara smörja


Man kanske kan säga att Reinfeldt
NUMER tävlar i klassen ”självgodhet”
Och översittare attityd

Med Göran Person som lätt ledde, innan men det
Finns nog ingen som stått lika stöddig
Och självgod på samma sätt idag

Endast möjligen Palme på sin tid
Reinfeldt diskuterar inte ens politik
Han är mest bara dryg mot de andra, numer

Vilket man brukar få äta upp
Med tiden
Liksom Göran Person där med

En ny Nivea man, en smörig typ
”fet dryg dyr” kladdig typ
Men kanske i lite mindre fet form



OCH han snackar mest "smörja"




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-23 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO