Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rödlök

 

lager på lager

metalager på metametalager

förvecklingar, invecklade bladverk, inkapslade storverk

 

jag har två frågor:

1. när börjar stripteasen? (klädkoden skiter jag högaktningsfullt i att fråga efter)

2. hur ska man förhålla sig till det faktum att en lök inte är en stenfrukt? om man bara skalar och skalar blir det ju ingenting kvar utom tårar?

 




Övriga genrer av Nanna X
Läst 323 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-01-23 12:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"She's got the lök".
The Soviet Onion - blev helt avskalad.
2012-01-24

  Per Blomqvist
En tändare ger tårliknande lågform.
Här är en ordvits:
Lucky Lök hm ja mjo mjäe inte SÅ likt Lucky Luke kanske
2012-01-23

  Minkki VIP
busbra!
2012-01-23

  AnnaMy
älskar slutklämman, bara tårar kvar. snygg metafor!
2012-01-23

  kerstin skriver VIP
avskalat. just, en naken gråt kvar.

tack för din text !
2012-01-23

  Tomas Söderlund
Just så!
2012-01-23

  cilax VIP
två självklara frågor. och ändå så sällan ställda
2012-01-23

  objekt3
haha ojdå
2012-01-23

  zallander
fräsigt
2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X