Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sällan som man känt sej så nöjd efter ett slagsmål och stolt över vad vi gjorde.. tyvärr skulle vi gjort det mer än vi gjorde för han som var värst utsatt, hängde sej som ung vuxen sen, jag ser det som, orsaken...


Vuxnas svek i skolan



Lidingö har en elev som misshandlat sina "skolkamrater"
I flera år
Utan att skolan och kommunen gör nåt

Man kanske kan tänka sej att föräldrarna hade
En position så en del av fjäskandet var
Att behandla även en skit unge med silkesvantar…

VI hade ju en sån med, han fick vi, ”kamrater”
Spöa upp till slut eftersom han gav sej på alla
Men det är så ofta som de vuxna sviker barnen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-23 18:21



Bookmark and Share


  zallander
Låt ungarna slåss

världen är ingen dans på rosor
2012-01-23

  marie-helene
Mobbing är något man bör arbeta emot med full kraft. Läste det du skrev om en som hängde sig p.g.a mobbing. Det är fruktansvärt sånt ska inte få hända..Lider i hjärtat mitt..
2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO