Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känn mitt inre

Kom kom
låt oss dansa i mörkret

känna oss fram
låta våra sinnen ta över

mina handflator
mot dina känsliga handflator

energin flödar
ökar

mitt hjärt vibrerar
känner din puls dina andetag

jag är här
du är här

i detta nu
vi är.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-23 20:08



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kärleksam närhet - fint
2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e