Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordet kom


I begynnelsen kom ordet
Ordet blev
Poesi, sång utan toner
När man sa det vackert

Och orden pollennerade fler
Och det skapades fler ord, föddes nya
För att det var praktiskt, för livet
Och man kunde säga det vackert

Och de poetiska skrifterna innan skriften
Skapade känslor när de sades
Lust längtan, kärlek, och en massa annat
Och MÄNNISKAN såg att ordet var bra…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 104 gånger
Publicerad 2012-01-24 04:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och människans förstånd var förmörkat och hennes omdömesförmåga sålunda nedsatt och fördunklad.
2012-01-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO