Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lavar kan va svampbärande tydligen


Full sprut


En bekant blev kallad till en kund, för att spruta… de hade problem med bastun sa kunden som faktiskt hade en slags lägerliknande boende form så det fanns en del kvinnor där…

Bastun skulle sprutas med en speciellt slags ”besprutning” för kvinnorna fick eller hade fått svamp av detta påstod kunden och då kunde mannen inte hålla sej så han frågade ”ska de ställa sej på led och sprutas” frågade han, då…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 107 gånger
Publicerad 2012-01-24 04:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO