Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Darling,vi är blott hallonbåtar

Mina tonårsdrömmar känns söndertrasade
Klippta i

(Det var du som klippte)

Du trasade sönder mina drömmar, en del av mig
en flykt
Drömmar om bara ben och rosenklänningar
Sönder dansade fötter och lyckliga läppstiftspussar

Jag vet inte längre hur ditt språk ter sig
för min talan har fastnat någonstans,någon annanstans

Men jag vill ju lära mig.




Fri vers av litetmoln
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-23 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

litetmoln
litetmoln