Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterskog

 

Med frost i kronan
pulsar skogens konung fram
träden bugar djupt

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-25 22:43



Bookmark and Share


  Roger L Svensson
Den riktigt andas komprimerat kvicksilver och mångdecimeterdjup snö utan att du ens nämner det.
2012-02-04

  Gunnel Eriksson VIP
En riktigt fin haiku!
2012-01-26

  thyra
Snygg och dubbeltydig. Fint!
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H