Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver inte

Jag behöver inte


Jag behöver inte morgon dagen,
För att säga vad jag känner för Dig.

Jag behöver inte vänta,
Jag vet det nu.

Jag vill inte missa chansen
Som framtiden leker med

Jag behöver inte morgon dagen
När jag älskar Dig nu

Du är i mitt hjärta
Och du förblir där i all framtid.




Fri vers (Fri form) av Jakob Drakros
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-23 23:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint
2012-12-27

    Birgersdotter VIP
vacker...
2012-01-23

  Ninananonia VIP
Kärleken är vacker ... som här i dina ord..
2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros