Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
melodi : Dockhemmet av Björn Afzelius


likt fartyg längs älven (Osjungen ängel 12.11)

 

 





jag såg dig gråta mitt bland mänskor

jag hör dig skratta för dig själv

du manövrerar alla känslor

likt stora fartyg längs en älv



vi for förbi varenda stuga

du stannar blott för minsta bär

jag biter av ditt liv som ljuger

- bar vi oss villigt åt såhär?!



i snön som aldrig ens hann falla

på mark som grott för längesen

där bor en älskling kvar i kylan

blev ingens krig, blev ingens vän

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-24 02:52



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Så sant Nanna, men just denna är ändå väldigt påhittad jämfört med annat jag skriver - kanske därför den kan vara så uppgiven fastän jag är förhoppningsfull nu... Skönt att du ser det vackra glasklara!
2012-01-24

    ej medlem längre
de två sista raderna.. fy helvete vad vackert.
2012-01-24

  Nanna X
man anar i sanning en osjungen historia bakom raderna..
2012-01-24
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP