Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gentlemannamässigt



Jag är en riktig gentleman
Bär t o m hennes parfym
Efter besök….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 184 gånger
Publicerad 2012-01-24 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO