Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargavinter


Vargar inne, i Hagfors, 2 st
Kan väl va så att rådjuren går dit
Och så, följer vargarna med

Men de kan inte kännas så tryggt
Att bo där
Eller att låta ens ungar ge sej ut på skidor själv…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 89 gånger
Publicerad 2012-01-24 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO