Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träskallarna fattar inte ett barr


Årets träskalle ska utses
Björk
Asp
Al
Lönn
Ek
Bok
De blev många, kommer nog fler

Så man fick utöka det med
Årets träskalle som inte fattar ett barr
En
Gran
Tall
Fura
Lärk

Alla faller de för stormar
Gudrun och Cecilia och allt
Vad de heter samt
Huggarens såg

Outsiders Juholz, Barring och Löv rustar sej…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-26 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO