Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuldavskrivningar


Jag vill ha skuldavskrivningar med
Ser nästan ut som en grek

Men de behövs inga miljarder
De räcker med, nån miljon
Då är jag nöjd….

Fast jag måste få låna lite först
Sen skriva av….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-24 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO