Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärvegods



Hon hade en bror, en äldre sådan som hon ofta fick ärva kläderna av, men som liten så spelar inte sånt så stor roll, och eftersom de var gansla lika så blev det automatiskt så. Men eftersom familjen inte var grisrik så kunde de få, saker även vanliga, nyttiga saker när de fyllde och på jul och sånt…

SÅ när brodern då fyller och får bl a ett par långkalsonger som inte har gylf, så utbrister hans yngre syster, ”det är ingen gylf, va kul de ska bli att ärva dom”!
För första gången så dök det upp ett par ”ärvda kallingar” utan gylf….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-24 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO