Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pengar!!!

Pengar är bra att ha
Pengar kan göra en riktigt glad
Och det finns alltid små hål som man kan stoppa in dom i
Så med pengar kan man känna sig lite friare
Lite frikostigare
Men samtidigt så är pengar människans fördärv
och djävulska melodi
För med pengar så kan man köpa någon annans liv
Och man kan visst även gå över lik, för att få pengar
Och det till trots att pengarna i sig själva är döda
Går inte ens att äta som föda
Så den enda nytta man kan ha av dem utanför civilisationen
Därute i ödemarken
Jo, det är för att torka sig med dem, eller elda upp dem, för att värma sig
då de börjar att glöda...

Pengar!!!

Ken Cassel
24/1-2012.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 165 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-24 15:10



Bookmark and Share


  Filosofen2
Pengar är inte allt, för utan vänner eller hälsan försvinner glädjen med dem
2012-01-24

  aol
ja vännen så sant skriftat
2012-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel