Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"En vilja som är stark. Det krävs mod att följa sitt hjärta"


En kyss

En kyss
Jag kände
Men vad hände?
Det gick fort
du ville få det gjort
Inte sant?
Med en kyss
du strör salt i mina sår
du säger att du inte längre rår
Vad vill du?




Fri vers av Melan
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-24 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Melan
Melan