Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otäck dröm

På ett öga likt som en tiger,
räcker fram sin kalla hand och niger.

Är det äktenskap eller dramatik att stunda,
katten stryker oreda och skrock en runda.

Skogens mörka, djupa snår knakar en kvist
Är du mörkrädd eller skraj? Javisst!

Blodet rusar när pulsen slår en takt,
hoppades att detta skulle bli en minnesvärd akt.

Ytskicktet på din panna är fuktigt av glans,
Någon letar och ropar, var är du någonstans?

Kryper ihop som ett kid på en äng,
Vaknar av ett ryck vid sidan av min säng.

Nu började lampan lysa av ström,
alltihop var bara en otäck dröm.




Bunden vers (Rim) av Melan
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-09 05:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Melan
Melan