Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordlek


Ordlekar

Slagna ord,
veka hjältar.

Tiger tystnad,
likt nattens väsen.

Förfallna hus,
mytomspunna berättelser.

Kylans gripande hand,
ångan från ett andetag.

Troende och lekande,
regndroppar faller ekande.

Vinden vispar,
lugnt men eggande.

Passionerade stunder,
våta och mystiska.





Fri vers (Fri form) av Melan
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-29 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Melan
Melan