Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

S-nikenism



Så fort Ylva Johansson beträder den politiska scenen
Så sker följande
Man mår illa, allt känns bara vidrigt och dubbelt
Om ens dubbel moral räcker, kanske trippel eller frippel

Nästa är, man får kväljningar
Hon symboliserar det värsta ur den socialdemokratiska
”elitens” snikenhet… symboliserat av henne
Totalt egoistisk i hela sin varelse

Och de (S) kommer aldrig att få bukt med misstänksamheten
Inom sin ”socialdemokrati” eftersom de inte vill
Se den snikenhet som de s k topparna besitter
De verkar inte begripa nåt ens i värsta krisen…


”Djurfarmen” och grisarna, typ Orwell
men från 2000 talet även om det började
långt lååååånt innan…
”S-nikenism”



S-nikenism är en snikenhet väl så ”god” (läs ond)
Som den moderata egoismen
Men man försöker gömma den under ett para-såll




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 104 gånger
Publicerad 2012-01-25 06:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO