Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Concierto de Aranjuez

Joaquin Rodrigo var blind
Han kunde inte uppleva världen
med sina ögon
så som seende människor gör

Men i sin musik
visar han oss sina inre landskap
skimrande färgrika
Träd in i hans värld
blunda och se

http://www.youtube.com/watch?v=RxwceLlaODM




Fri vers av stenhur VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-25 10:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Musik kan vara full av ord och bilder, det har jag ofta känt.
2012-01-26

    lory
toner och musiken skapas i hjärtat o själen..underbart
2012-01-25

  Nanna X
tack. jag flashade med ögonlocken. sån härlig solistgubbe, och dirigenten och allihopa, jag hade nog förträngt hur vacker en symfoniorkester är (har själv kompat konserten nån gång för länge sen).
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP