Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sen ser vi ju vad som händer...


Offentligt blev ofantligt men privat




Offentlig sektor blev
Ofantlig sektor

Offentlig upphandling blev sedan
Ofantlig upphandling

I det nya ekonomin som den kallas
Som om, den skulle va bättre

Offentligen ekonomi
Blir då ofantlig och ofta

Frånstötande ekonomi
Frånstötande av människor




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-25 11:37



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Lite otydligt budskap du för fram här, förstår nog att du vill gissla det NUVARANDE systemet med, men går det fram ? Inte till mej, först, därav min senaste skrift.....
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO