Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ALLT för att "hålla oss" normala människor ovetande över deras vettlösa vedervärdighet...


Dalmatiner läkare och advokater



Hörde på radion om lite…
Och man tar ett snack med en ”hyra ut företagare”
En av dessa som likt,”Jobman” och andra
Hyr ut folk, lite som statar systemet

Men frågade om han tyckte om det var ok
Att vara en ”hyra ut företagare”
NU tog han till storsläggan så han nämnde
Advokatsamfundet och läkarförbundet funkade på samma sätt

Och som av en händelse så tog han då de 2 allra värsta exemplen
För du får aldrig veta om en läkare är prickad
Eller om en advokat är prickad
Och massor av dom är prickade

Trots att det är väldigt långt dit…
Många är de läkare och advokater som missköter sej
Och även några av dom, prickas, MEN
Vi får aldrig veta det… det är inte i ”allmänintresse” hävdas det

Trots att det både skulle vara av själsvikt
Och av framförallt av samhälls vikt
Att vi kan se vilka som misskött sej och prickats
Men det har deras ”fuck” satt stopp för

På liknande sätt vill tydligen dessa
Återuthyrare göra
Det och de ska inte synas tydligen…
Rena ”Dalmatiner ekonomin med Cruella”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-25 11:42



Bookmark and Share


  LassO
ja det är märkligt eller kanske mer, utstuderat.... jag köpte ett konkursbo, advokaten skrev: Matrial enllgt ök 100 000! Jag skrev då att momsen inte var med då skrev han, på samma sätt men med spretig text under "plus 25 000 i moms" underksriften var bara SF. Det vore nåt för skatteverket att ta i...
2012-01-25

    ej medlem längre
Precis ta mig så är det

Man vet ju vem som skriver lagarna!

Eller hur?
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO