Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...en dröm att leva vidare för... ...en reflektion mer än en dikt...


Samma som jag...


Jag önskar
Vill och hoppas
Att allt
Faller på sin plats
Att också dina
Bitar i pusslet passar
Att livet
Vill oss väl
Vad som än sker
Omkring oss

Jag tror utan att veta
Att du vill samma som jag

Snart...



TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 338 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-01-25 12:34



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Vacker önskan
2012-01-25

  Minkki VIP
det rör på sig, lite i taget... har du samlat texterna till en svit?
din reflektion inger hopp
2012-01-25

    ej medlem längre
Innerlighet och ömhet fyller dina ömsinta text.
2012-01-25

  Ninananonia VIP
Hoppas det :) fina tankar om henne..
2012-01-25

  Teresia Ridell
Vackert, hoppfullt..
2012-01-25

  Hanna Mari Wallin
En vacker innerlig text
om den ovillkorliga kärleken..
2012-01-25

    lory
helt underbart....
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT