Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man undrar var vissa får sina ideèr ifrån?


Med lust och fägring


Enligt nyheterna idag
En man hade stulit
Och samlat damtrosor
I 30 års tid

Man undrar hur han orkade
Och de skulle vara begagnade
Han lär inte ha fått mycket
Av kvinnlig fägring
Den ”stackarn”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-25 14:36



Bookmark and Share


    Rolf Zandén
Ja det finns samlare till allt och det var ett bra motiv du
hittade att skriva om och det gjorde du bra, APLÅD.
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO