Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför igen

 

Mörkret smyger sig sakta på
jag huttrar tyst uti natten
funderar på hur det ska gå
och vad som nu kommer hända

Mina tankar korsar varandra
jag försöker att hålla dom isär
men tankarna vill bara vandra
tillbaka till ruta 1 åter jag är

Vänder huvudet sakta i kudden
gömmer ansiktet  i en liten glipa
hoppas sömnen kan rensa mitt sinne
kommer jag någonsin begripa...




Fri vers av Christin Lederman VIP
Läst 296 gånger
Publicerad 2012-01-25 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP