Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya utryck angående Italiensk


De finns ett nytt uttryck
Angående att han lämnade skeppet

”Lika feg som en Italiens sjökapten”

Eller kanske med tanke på att kaptenen
Åt middag med en 25 årig Moldaviska

”Lika kåt som en Italiensk sjökapten”

Med tanke på att kaptenen ”snubblade” ner
I en livbåt…

”Lika klumpig som en Italiens sjökapten”



Med tanke på vad han gör och säger för att dölja ovanstående
Och drar den ena historien efter den andra…

”Lika dum som en Italiensk sjökapten”

Men allt gick i kvav denna dag, ”modet”
”kåtheten syntes” ”fegheten som kom fram”
och klumpigheten att ”snubbla in i en livbåt”…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 162 gånger
Publicerad 2012-01-25 16:03



Bookmark and Share


    lory
bravo....il capitano e una grande merda...kaptenen är en stor skit
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO