Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


En vintervärld

En vintervärld omkring mig
egna fotsteg
knarrar i takt med andetag

ensam fågel sjunger
vårens första melodi

kanske bara inbillning
den väckte vårkänslan
i mig som länge sovit
sin vintersömn

rökmoln tyst brer sig runt mina kinder




Fri vers av Maiah VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-25 19:21



Bookmark and Share


  dubbelve
Den här var väldigt behaglig och fin!
2012-01-25

  Nackskott
Fin dikt om en trist årstid.
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP