Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver kärlek lika mycket som du

Tro inget annat

För att behöva vara utan den allt för länge

är inte alltid så kul

Och nu så är det väl ändå min tur att få smaka på lite av den

Tycker du inte det, min älskade vän?

För nu så var det ju så jätte längesen

Och är det inte min tur, kanske?!


Jag behöver kärlek lika mycket som du...

Ken Cassel
25/1-2012.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-25 20:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivet Ken, alla behöver
kärlek
2012-01-26

    ej medlem längre
Allt kommer till den som väntar............
2012-01-25

  Rise Little One
Har man ingen kärlek får man köpa en som alla andra.... enligt Gardells teori ;)
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel