Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svensk friform.


En stark känsla mellan min mage och mitt hjärta.

Jag vill ha dig.
Dina vackra läppar.
Din mjuka hud.
Ditt smutsiga hår.

Jag vill förtära dig.
Din depression och ångest.
Dina förhoppningar och löften.
Din oförklarliga sorg.

Jag har kluvit mina rädslor.
Vågar du krossa dina?




Fri vers (Fri form) av Vall-H
Läst 332 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-01-25 20:29



Bookmark and Share


  Magica VIP
Rakt på, rå samtidigt som hoppfull, med en känsla av längtan. (förstås min tolkning)
Gillas! Bra diktat!
2012-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Vall-H
Vall-H