Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svensk Friform.


Blodlust

Ovisshet, hjälplöshet.
En cementklump i min vänstra lunga.
Växer sakta men säkert.
Tills den trycker mot mitt bröst.

Stillheten och tystnaden är slående.
Ångest och oro kryper närmare.
Med lungor fyllda av grå betong.
Blöder du nu?




Fri vers (Fri form) av Vall-H
Läst 395 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-25 20:58



Bookmark and Share


  Magica VIP
Gripande skrivet!
2012-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Vall-H
Vall-H