Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan av att flyga


En ensam ängels vingar

Med tyngder kring fötterna tar jag ett steg närmare kanten.

Min tillit ligger hos ett par vingar
ett par vingar som ingen kan se.

Ett steg närmare kanten

Mina hjärtslag ekar i bröstet
mitt hjärta är trasigt
de vill ut.

Ett steg närmare

Min kropp skakar
värker av smärta
den skriker.

Et steg närmare

Mina läppar har stelnat
de har frusit till is
kyla.

Ett steg till

Mina armar blöder
rännilar längs kroppen
de rinner.

Ett steg till

Jag är rädd
mina tårar faller
döden närmar sig
men döden skrämmer mig inte längre
de är livet jag fruktar

Breder ut mina vingar
och tar sista klivet
över kanten
ner i avgrunden
i djupet.

Jag gråter
men är inte rädd.

Min tillit ligger hos ett par vingar
ett par vingar som ingen kan se.

Mina vingar kommer att rädda mig...




Fri vers av LittleMissObvious
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-25 21:46



Bookmark and Share


  Maria T
Så fint du skriver
En ängel står vid din sida
och lånar dig sina vingar
2012-02-26

  Feminaz
Underbart, vacker dikt, vad starkt du uttrycker dig!
2012-02-21
  > Nästa text
< Föregående

LittleMissObvious
LittleMissObvious