Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur arkivet 1995


Stigma

Själen som blöder
ditt namn i pannan
kärleken är död
stigma
men jag är inte helgon




Fri vers av lory
Läst 277 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-25 23:41



Bookmark and Share


    Katta70 VIP
Läste texten som varannan rad, inflätad och samtidigt pågående. Jättebra!
2012-01-29

  Lars Hedlin
Sår och mer
2012-01-27

  Hanna Mari Wallin
Kännbara ord
fin formulering...
2012-01-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
nej du är inget helgon, du är självaste gudinnan
2012-01-26

    lory
nej..absolut inte..men det kändes så ..kram
2012-01-25

  Johan Bergstjärna VIP
Kan kärleken verkligen dö...?
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen