Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny partiledare

Löfvèn blir en motpol till en mer och mer, arrogant, Fredrik Reinfeldt….
Om det nu stämmer att det blir han
Risken är att det åter blir en betongsosse av den ”gamla stammen”
Men man hoppas det blir en mer modern ledare som inte likt en
envåldig eller enfaldig diktator…
Går in och styr ”allt”, som Palme eller Person


Tror faktiskt att S redan nästa vecka är över 30%
"det magiska 30%"




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-26 09:20



Bookmark and Share


  Magica VIP
Man får hoppas det blir till det bättre...
2012-01-30

  Mats Henricson
Hans fackliga bakgrund kan ju göra det lättare att avslöja falskheten i Reinfeldts "fackföreningsvänliga" attityd !
2012-01-26

  Mats Henricson
Samma tror jag, Löfvén har ju en lite mer "folklig" förankring, framsprungen ur arbetarleden (även om det var länge sedan fabriksgolvet...) , vi får se hur mycket av jobbaren i honom som finns kvar...
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO