Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På fyra ben



Jag mötte ett gående bord

Hade fullt upp

Att hinna med….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-26 09:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Kul!
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO