Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...du kommer...och du går...och du kommer...


Vad ville du säga mej...?


Jag undrar ibland
Varför du kom
Vad du egentligen ville

Det händer att jag tänker
Att jag skulle fråga dej
Varför du kom tillbaka
Om du ville säga mej något
Som du aldrig sa

De finns dagar
Då jag tror
Att jag är stark
Att jag kan
Glömma dej
Lämna det som aldrig varit
Bakom mej

Men så kommer du
Tillbaka igen
Söker mej igen
Men bara lite

Och just då
Kommer tanken
Att jag undrar

Vad var det egentligen
Du ville

Säga mej...?



TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 297 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-01-26 10:12



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fråga henne :)
2012-01-27

    Birgersdotter VIP
snart måste du fråga...
2012-01-26

  Maiah VIP
Bitterljuvt... förstår att du vacklar...
2012-01-26

    ej medlem längre
Att leva så i längtan....är en skön plåga.
2012-01-26

  Rise Little One
liknande kurragömmalek...
2012-01-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Slå till
och våga
fråga... Kanske
kan tända även
hennes låga...
2012-01-26

  Hanna Mari Wallin
älskar man någon så innerligt, så är det svårt att lämna någon bakom sig, speciellt om personen återkommer
och känslorna finns där, förstår din fråga "vad vill du säga mig"

mycket fint skrivet

Gillar!!!
2012-01-26

    lory
livets vägar o svaret hittar vi aldrig..det är det som gör livet spännande men samt smärtsamt....oh kärleken ,du heliga kärleken....fint TT
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT