Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
parti(ledare) och minut eller så


Part eller parti


Ett partis funktion är idag något diffus
Ska de företräda sin medlemmar och uppstartare och föresatser
Eller ska de ”sälja sej” för de grupper som för närvarande
Är rådande i o m den ”för närvarande” varande opinionen
Vad är ett parti dess medlemmar eller deras åsikter

M a o ska man anstränga sej för att gå emot, ta strid mot
Strömmen och med sina ambitioner om förändring
Om det behövs
Eller ska man vara ha en som flyter med
För att på det sättet, få ett större parti, högre procent?







”du måsste tänka på possenten Helge”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-26 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO