Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Messa scnitzels


Messerschmidts
Messa scnitzels
Krigar runt och kommer med gnälliga kommentarer
Om allt och alla
Till allt och alla

Så kan du inte skriva
Detta är inte dikt
Du är ingen diktare
Så kan man inte skriva

De är liksom nåt slags skriftpoliser
Och de bedriver psykologiskt krypskytte
De ligger i sina hägn och skjuter av en salva
Med jämna mellanrum
Som de krypskyttar de är….



MEN
man skiter i dom...




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-26 21:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag hatar detta beteende av besservisser.
2012-01-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO