Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorronism


George Soros den gamla banditen ja ni vet
Han, som sades vara den som knäckte £:et
Och senare även den svenska kronan
Som då blev ”flytande”
1992 var de väl

Och han varnar Europa
för att ”spara” för mycket
Som om han skulle bry sej i det
Han bryr sej bara om sej själv
Det vet vi redan förut…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 130 gånger
Publicerad 2012-01-26 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO