Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa klarar sej


Inget fängelse för den som var ansvarig
För 24 Irakier som sköts
Så ”sköts” rättvisan i USA
DE 24 var ju ”bara Irakier”
Kanske muslimer med…

Så ett lämpligt straff var ju
”degradering” och därmed så degraderade man
Både USA och dess kallande av ”rättvisa”
Och vita, kontra ickevita….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 125 gånger
Publicerad 2012-01-27 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO